5 brutális lakástakarítás videón!

Ebben a cikkben 5 brutális lakástakarítás videót gyűjtöttem össze. Megtekintésüket erős idegzetűeknek ajánlom, valamint ne evés közben nézd meg!

Ezekben az otthonokban elsősorban a halmozás a probléma. Az itt lakók semmitől sem szeretnének megválni, így egy idő után rengeteg szemét, kacat halmozódik fel. Ez azzal a következménnyel jár, hogy a sok dologtól már képtelen takarítani, mivel egy idő után fizikailag lehetetlen a sok lomot arrébb helyezve összetakarítani az egyes részeket. Most nézzük a brutális lakástakarítás videókat!

1. Ha sok a kacat

Ebben a videóban leginkább a felhalmozott tárgyak okoznak problémát. Itt még aránylag rend van a tárgyak tengere alatt. Egyedül hihetetlen nagy erőfeszítés és erő kell ahhoz, hogy fel lehessen számolni ezt a cuccmennyiséget.

A videóban szereplő hölgynek nagy kihívást jelentett, hogy egyedül nekiálljon a lakás rendbetételének, ennek ellenére megpróbálkozik a lehetetlennel. Mindenki, aki ebbe belevág készítsen egy előtte és egy utána képet. Ugyanis ő, három napnyi munka után nem igazán érzett különbséget a kezdetekhez képest. Ez pedig szerfelett lelombozó tud lenni, és éppen emiatt ezen a ponton sokan fel is adják a rendrakást. Holott ez egy hosszabb folyamat, ami a kacatmennyiség pakolásától függően látszik eredményesnek.

2. A lom kosszal jár?

A videóban Barbie-val tartunk egy 61 éves, depressziós ember lakásába. Itt már nem csak a kacatok felhalmozása a probléma, hanem a több éves kosz is gondot okoz. A pszichológiai betegségek kezelésének nem segít egy ilyen elhanyagolt, rendetlen lakás. Így Barbie egymaga vállalta a takarítást, amit rendkívüli erőfeszítéssel véghez is vitt.

A videó részekre van bontva, így külön láthatod, hogy mikor minek a takarítására kerül sor. Könnyen navigálhatsz a tűzhely, fürdőkád, a mosdó és a WC kitakarítására is. A videó végén pedig láthatod a kész eredményt.

3. Távol keleten

Még a világ távoli részeiben is láthatunk olyan lakásokat, otthonokat, amelyeket rendkívüli módon elhanyagolnak. Számomra a cica tartásán túl, külön borzasztó, hogy kisgyerek mellett hogyan lehet ilyen körülmények között élni.

Le a kalappal a fiúk előtt, mert iszonyatosan nagyot dolgoztak 48 óra alatt. A ruhásszekrények, a fiókok aljának rendbetételét is vállalták és megcsinálták. Ugyanúgy, ahogy a hűtő mögötti részt, az ágy alját is kitakarították. Bámulatos az is, hogy a fehér felületekre rakódott kosz miatt az eredeti színt már nem is látni.

4. Rendetlen konyha takarítása

Most az Egyesült Államokba megyünk rendet rakni. Ebben az otthonban is a halmozás okozta a fő problémát, így már a takarítás is rendkívül nehézkes, sőt néha már lehetetlen is. Nagyon ügyesen és gyorsan dolgozott a két lánytestvér. Rengeteg szemetet dobtak ki, a mosogatóban meg már meg sem lehet mondani, hogy mi is volt eredetileg.

5. Brutális és sok éves kosz

Az egyik legkoszosabb lakás, amit valaha láttam. Ebbe a lakásba a lom és a kosz miatt már beköltöztek az egerek és a patkányok is. Ráadásul az aljzatról spaklival kaparják fel a centis koszt, illetve a plafonról a több éves (évtizedes?) pókhálókat szedik le. Még ennek a sok embernek is rendkívüli munkát adott ez az otthon.

https://www.youtube.com/watch?v=fHRPrKN9304

Összességében

Sajnos rengeteg hasonló brutális lakástakarítás videóval találkozhatsz az interneten. Itt még az a jó, hogy ezeket az otthonokat rendbe teszik. De vajon hány ilyen lakás, vagy ház található még, amit a tulajdonosa ennyire elhanyagolt, ráadásul még csak ki sincs takarítva?
Ha kedvet kaptál a rendrakáshoz, akkor ez a gyűjtemény a segítségedre lesz.

Forrás:

Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 3 =