2024. február 22., csütörtök, Gerzson, Zétény
2024. február 22., csütörtök, Gerzson, Zétény

Hogyan kezdj minimalista életet?

A minimalizmus az elmúlt pár évben kezdett rendkívüli módon divattá válni. De ez nem csak egy múló szenvedély, hanem egy életmód is. Ebben a cuccokkal túlzsúfolt világban a nyugalom kis szegletévé varázsolhatod otthonod. A minimalizmus a tárgyak birtoklásáról az életre, az élettér növelésre és az élményekre helyezi a hangsúlyt. Mint minden kezdet ez is nehéz lehet, ha nem tudod hogyan csináld. Hogyan kezdj minimalista módon élni?

Hogyan kezdheted?

Ha már nem bírod a sok cuccot és a rengeteg pakolgatást, és időd nagy részét nem ezekkel a dolgokkal szeretnéd eltölteni, akkor érdemes belenézned, hogy a minimalista életmód mit tartogathat számodra. De vajon hogyan kezdj minimalista életet? Érdemes belevágnod? Mennyire lenne nehéz?

A videóból kiderül, hogy:

  • Mivel érdemes kezdened és miért?
  • Hogyan érdemes haladnod?
  • Hogyan érdemes elkezdened selejtezni?
  • Milyen szokásokat és miért és hogyan kell megváltoztatnod?
  • Vajon lelkileg is vannak szükséges tennivalók?

Most akkor nézzük is meg a videót:

Laura további videóit itt találhatod meg: https://www.youtube.com/@laurafokti/videos

A videóban egy rövid és gyors összefoglalót találsz arról, hogyan kezdj minimalista életet. Ez nem egyszerűen arról szól, hogy lomtalanítanod, selejtezned kell folyamatosan, hanem egy életstílust mesél el. Ahhoz, hogy ismerkedj a témával és a kezdetekkel Laura videója kiváló. Ha csak végiggondolod a videóban bemutatott 7 dolgot, máris egy lépéssel közelebb kerültél a minimalizmus világához.

További bejegyzések

Szólj hozzá!

hat + tizenhat =