Rendrakás motiváló cikkek

Ha rendrakásról van szó sokunknak néha szükségünk van egy nagyobb lendületre a feladatok elvégzéséhez. Néha elég néhány praktika, hogy minden olajozottan tudjon menni, máskor egy kicsit többre van szükségünk. Nézzük meg milyen rendrakás motiváló cikkek tanácsait fogadhatod meg.

Tippek és trükkök

Az egyik rendkívül nagy kedvencem ez a cikk, melyben kiépíthetsz egy éves rutint, mindössze 30 nap alatt. Hihetetlenül jól szerkesztett, kiválóan összerakott programról van szó. Nemcsak inspirál a rendrakásra, hanem nagyban elősegíti azt is, hogy ha minden nap teszel valami apróságot, máris sokkal rendezettebbnek érzed a környezeted. Nézzük is a cikket:

A következő cikkben 6 nagyon jó tippről olvashatsz, ami hozzásegít ahhoz, hogy nagyobb rend legyen a lakásban. Nézzük is meg:

Ha csak a hálószoba érdekel, akkor itt van egy kiváló cikk arra, hogy ott is remekül érezd magad, és még pihentetőbb lehessen az alvás egy nyugodt és kiegyensúlyozott környezetben.

A káosz jön és sajnos marad is, amíg rá nem vesszük magunkat a rendrakásra. Hiába szeretjük és szeretnénk rendezett otthont, nem olyan könnyű megtartani, mint azt elsőre bárki is gondolná. Mi az, amire oda kell figyelned?

Hogy mit nem érdemes csinálni? Sajnos van néhány dolog, amivel a saját dolgunkat nehezíthetjük meg, ha nem vagyunk résen. Akkor mit ne csináljunk?

Rendrakás motiváló lélektan

Tudtad, hogy a rend a lelkiállapotodra is hatással lehet? A cikkből kiderül hogyan érdemes a környezet rendbetételével együtt a lelkedet is nagy takarítanod.

A következő cikk egy kicsit szomorúbb témát dolgoz fel. Ez az úgynevezett végső rendrakás. Lelkileg is rendkívül megterhelő egy ilyen dolog, de sajnos nem halasztható a végtelenségig. Egy kis bátorítás, ha éppen most érkeztél életed egy szomorú állomásához. Ha azonban csak a selejtezésre vagy kíváncsi, akkor a témában én is írtam egy cikksorozatot.

Összességében

A környezetünkben uralkodó rend (vagy rendetlenség) nagy hatással van a lelkiállapotunkra is. Érdemes erre is figyelemmel lenni, ha esetleg nem érezzük magunkat jól otthon. Szerencsére ma már nagyon sok jó eszköz, tipp és trükk is a segítségünkre van ahhoz, hogy felszámoljuk a körülöttünk felgyülemlett kuplerájt.

Nagyon tetszett a cikk, szeretnék még ilyen tartalmakat!

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 4 =