Serpenyőtartó állvány: milyen hibával találkozhatsz?

A tányérok tárolása mellett, mint sok más háztartásban, ez is gondot okozott. Interneten rengeteg jó ötlettel találkozhatsz, itt most ebből egyet szeretnék bemutatni. A cikket elolvasva megtudhatod, hogy milyen egy serpenyőtartó állvány és milyen hibát követhetsz el a rendelés során.

Milyen problémát old meg a serpenyőtartó állvány?

A serpenyőket nem sikerült a konyhaszekrényen belül hatékonyan tárolnom. Így egy kis plusz “segítségre” volt szükségem ezzel kapcsolatban.

Ha a nagy serpenyőt szerettem volna használni, akkor az egész halmot ki kellett vennem, majd a megfelelő méretű serpenyőt kiválasztva a többit vissza kellett tennem. Nem hatékony ez a megoldás azért sem, mert összerakva az eszközöket a teflon bevonatuk sérülhet.

Ráadásul zavart az is, hogy a konyhaszekrény polca a serpenyők fölött kihasználatlan maradt. De milyen lehet egy jó serpenyőtartó állvány?

Mi lett a megoldás a serpenyők tárolására?

A megfelelő megoldás végül az lett, hogy rendeltem egy serpenyőtartó állványt. Az igazság az, hogy ha valamiből van jó, nekem megfelelő, aminek az ára is szimpatikus, akkor nem állok neki magam megcsinálni.

Számomra teljesen elegendő egy ilyen kis egyszerű tartó, ami a kérdéses funkciót megfelelően ellátja.

Meglepő módon elég stabil. A feladatot, amiért megvettem tökéletesen ellátja. Annak ellenére megfelelő, hogy a rajta elhelyezett serpenyőknek azért elég jelentős a súlya.

Milyen hibát követhetünk el serpenyőtartó állvány vásárlásakor?

Mint szinte minden másban, itt is el tudunk követni hibát. Hiába mérjük le a méreteket precízen, hogy befér-e a szekrénybe az állvány.

Sajnos előfordulhat, hogy nagyon kicentizzük a dolgokat, és a megadott magasságával éppen csak befér a konyhaszekrénybe leendő szerzeményünk. De itt jön a képbe egy hibalehetőség:

Ha ennyire csücskösen számolunk, akkor előfordul az, hogy a tetejére már nem tudjuk azt a bizonyos negyedik serpenyőt berakni. Három még elfér, a tetejére menne az utolsó darab, ami így már nem fog beférni.

Szerencsére nálam kétféle méretű polc van, ez pedig az alsó, alacsonyabb rész. Ennek segítségével elkészülhetett ez a tanulságos kép. Tányértartó beszerzése során is figyeljünk oda a fenti problémára.

Hogy néz ki a végleges helyén a serpenyőtartó állvány?

A végleges helyére téve tökéletesen megfelel a serpenyőtartó állvány a kijelölt feladat ellátására. Ha van még a kis eszköz maximális magassága felett is megfelelő helyünk, akkor a legfelső helyre is be tudjuk tenni a negyedik serpenyőnket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × egy =