Van-e megfelelő tányértartó a tároláshoz?

Ez már nagyon régóta problémám volt, de valahogy sokáig nem tettem ez ellen semmit sem. Most lehetőségem volt rendelni egy megfelelő tartót. A bejegyzésből megtudhatod, hogy milyen egy tányértartó és hasznos-e valójában?

Milyen problémát kell megoldani a tányértartó által?

A tányérok helyét a konyhaszekrény felső részébe gondoltam ki. Ez eddig rendben is van, de ahhoz, hogy egyfajta tányért (például lapos) tárolni tudjuk túl nagy a hely. Ha pedig csak arra hagyatkozunk, akkor nem fog a sok egyéb dolog beférni a szekrényünk ezen részébe.

Így maradt az a megoldás, hogy a mély, lapos és desszertes tányérokat is egy helyen, tömbösítve tároljam a fenti képen látható módon. Ez pedig se nem praktikus, se nem esztétikus. Kell egy hatékony megoldás!

Mi lett a megoldás a tányérok tárolására?

Interneten leginkább ezzel a fajta megoldással biztosan találkozhatsz. Esetleg még a tányérokat az élükre állítva is van elhelyezési mód, de talán ez is sok teret igényel.

Így a tárolásra beszereztem egy külön erre gyártott elválasztót. Az ár alapján igencsak megéri megvenni, mint magunknak csinálni.

A választásom erre a tartóra esett, de eddig nem bántam meg ezt a döntésemet. Könnyen és gyorsan a helyére lehet tenni, és pillanat alatt rend lesz a tányérok körül.

Bevallom kicsit meglepődtem azon, hogy ezeket a viszonylag nehezebb tányérokat is gond nélkül rá tudom pakolni.

Mivel kicsit féltem attól, hogy nem lesz megfelelő, így próbaként csak egyet vettem belőle, de szerintem hamarosan befektetek egy másikra is. Az anyag elég rugalmas, mégis elég erős ahhoz, hogy képes legyen megtartani a tányérokat.

Hogy néz ki a tányértartó a helyén?

Ha szükségem van a mély tányérokra, akkor nem kell az egész oszlopot levennem, hanem simán kivehetem a legalsó szintről a többi edény mozdítása nélkül.

Kizsonglőrködni az alul levő eszközöket. Ha kíváncsi vagy egy másik tárolási problémára, akkor azt ebből a cikkből megtudhatod.

Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − 2 =