Hogyan pakolj utazáshoz egyszerűen?

Ha nyár, akkor mindenkinek a nyári szünet és a nyaralás jut az eszébe. Ahhoz azonban, hogy kényelmesen érezd magad, szükséged lesz egy jó pakolási módszerre. Így nemcsak esztétikus lesz a bőrönd belülről is, hanem praktikusan kézre esnek a szükséges dolgok. Keresgélés és idegeskedés helyett pedig élvezheted az üdülés adta kikapcsolódást. Hogyan pakolj utazáshoz jól?

KonMari segítségével

Marie Kondo-ról már esett szó itt és itt. Így már nem újdonság, hogy mennyire ügyes, ha rendszerezésről, vagy pakolásról van szó. Most egy bőrönd helyes bepakolását mutatja be. A videó nagyon rövid, a jobb érthetőség kedvéért érdemes megnézni, hogyan pakolj utazáshoz.

Röviden úgy csinálhatod, hogy összegyűjtöd egy helyre, hogy mit szeretnél magaddal vinni. Kategorizálás után, amit tudsz mindent hajtogass össze olyan kicsire amennyire lehet, hogy még több helyed maradjon. Nem árt, ha még egyszer átgondolod, hogy mit viselnél szívesen, ami kihagyható, azt pedig bátran hagyd otthon. Kisebb dobozok és neszesszerek helyett pedig inkább zárható tasakot használj. Mivel átlátszó, így jobban látod mi van benne, illetve jóval kevesebb helyet foglal el.

Minimalistaként 1 hétre

Ebben a videóban az alapelvek ugyanazok. Tehát csak azt vidd magaddal, amire feltétlenül szükséged van! Itt már egy hétre pakoljuk be a bőröndöt és a kézi poggyászt, ez azért jóval több dolgot jelent, még egy személyre nézve is. Ha pedig a család többi tagja is utazik, akkor jóval több dolgot kell magatokkal vinnetek, de ez nem jelenti azt, hogy fel kell hagynod a minimalizmussal. Hogyan pakolj utazáshoz 1 hétre?

Martha Stewart klasszikus módszerével

Martha Stewart is mutat egy módszert arra, hogyan pakolhatod be a bőröndöt. A klasszikus ruhahajtogatásos módszerrel dolgozik. Ha éppen nem szereted az állítva hajtogatást, akkor ez lesz a Neked való videó.

Összességében

Három remek módszert láthattál arról, hogyan pakolj utazáshoz egyszerűen. Így már könnyen ki tudod választani, hogy melyikkel szimpatizálsz és melyik segítségével rendszerezed ruhatárad egy részét, amit a nyaralásra viszel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − 4 =