Fülbevaló tartó házilag: hogyan csináld?

Rengeteg ötlet végignézése és sok gondolkodás után végül emellett a fülbevaló tartó házilag mellett döntöttem. Ha keresnem kell, hogy mit vegyek fel, akkor ez az egyik legáttekinthetőbb módszer. De hogyan érdemes elkészítened? Ha más elképzelésed van, akkor olvasd el ezt a cikket.Mi volt a probléma?

Két dolgot szerettem volna egyszerre megoldani ezzel a tárolóval. Egyrészt a fülbevalóim egy helyen történő tárolását. Másrészt pedig jó lett volna gyorsítani a tipikus női problémán: ‘a mit vegyek fel?’ kérdésen. Ha Te is hasonló gondokkal küzdesz, akkor olvasd el, hogy mi lett a megoldás.

Fülbevaló tartó tervezése kreatívan

Jelen esetet egy szombati napon úgy megoldani, hogy ne kelljen boltba mennem semmilyen alapanyagért. Így az itthoni dolgokból kellett gazdálkodnom. Két anyagra volt csak szükségem:

Első körben egy szép dobozra, amiből szerencsére akad itthon.
Második körben pedig egy kis karton papírra. Ebből szintén találtam egy keveset. A rendelt dolgok csomagolását szívesen felhasználom kidobás helyett.

Ezután már csak egy jó elgondolás kellett, és egy kis kreativitással sikerült megalkotnom egy számomra jó tárolási rendszert. Vajon a gyakorlatban is megfelelő ez a módszer?Fülbevaló tartó megalkotása

A karton papírból kivágtam 9 kis darabot, olyan mélységűt és olyan magasságút, mint maga a kiválasztott doboz.

A karton lapokból 4 darabot meghagytam üresnek. Ezek az elválasztáshoz kellettek, hogy ne sérüljenek a fülbevalók. Tehát az egyik kapocs része ne karcolja össze a másik fülbevaló felületét.

Majd elkezdtem a fülbevalók méretének megfelelő helyekre lyukakat készíteni egy gombostű segítségével. De akadt egy másik problémám. Ez a fajta lyukasztás csak egyféle kapocsnak kedvezett. Így ki kellett találnom egy másik módszert a többi fajtához is, ami ilyen lett.

Itt a lyuk alatt a fülbevaló többi részének található egy nagyobb kivágás. Így már ez a fajta bizsu is tökéletesen illett az új helyére. Most már csak a lapokat kellett megfelelően behelyeznem a dobozba.

Fülbevaló tartó problémája megoldva

A módszerrel sikerült szépen és áttekinthetően rendbe tennem a fülbevalóimat. Mivel a lapok nincsenek leragasztva, így bármikor könnyedén és pillanatok alatt ki lehet venni és végig lehet nézni a készleten, kiválasztva az éppen aktuálisan viselni kívánt fülbevalót. A karton színe háttérként kiemeli a fülbevalók stílusát, megkönnyítve ezzel a megfelelő választást. A fülbevaló tartó házilag elkészítésre került!További cikkek

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − egy =